Diensten

diensten

Online Marketing

Online marketing is een verzamelnaam voor alle vormen van marketing waarbij u het internet inzet. Van een online advertentie voor uw webshop tot optimale vindbaarheid in zoekmachines. Onze diensten zijn er op gericht om uw bedrijf online zo sterk mogelijk te maken.

WEBSITE OPTIMALISATIE

Beschikt u momenteel over een website maar heeft u het gevoel dat u nog niet het maximale uit de website weet te halen? Dan is website optimalisatie voor u de oplossing. Iedereen komt weleens website tegen waar van hij denkt, ‘dat kan beter’.

onderhoud en beheer

Veel bedrijven gebruiken voor hun website een CMS pakket zoals WordPress, Drupal of Joomla!. Wij kunnen voor u het technisch beheer uit handen nemen, zodat u altijd beschikt over een veilige, betrouwbare en goed functionerende website. Wij voeren periodiek onderhoud uit en voorzien uw CMS pakket, indien nodig, van de laatste versie.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zoekmachine optimalisatie werkt op 3 manieren met als hoofddoel meer verkoop via uw websiterealiseren. Een hoge positie scoren in google’s zoekresultaten en andere zoekmachines zorgt ervoor dat potentiële klanten uw bedrijf kunnen vinden.

WEBDESIGN

Met meer dan 10 jaar ervaring in de webdesign sector zoeken wij naar de beste oplossing voor elk project. Naast de ervaring en vakmanschap, werken wij met andere professionals om zo steeds het beste resultaat te krijgen.Samen maken we websites die goed scoren bij zoekmachines, sociale media en het publiek.

SOCIAL MEDIA

Social Media is meer dan ooit het combineren van creativiteit en performance binnen een online strategie. Belangrijk in onze aanpak is dat wij u helpen zelfstandig te handelen. Wij zorgen voor training, kennis en ondersteuning, zodat u zelf kunt instaan voor uw social media campagnes. Daarnaast staan we natuurlijk altijd klaar wanneer dit nodig is.

Grafisch ontwerp

E-moted verzorgt de grafische vormgeving van drukwerk zoals advertenties, brochures, affiches, verpakkingen en grafische ontwerpen voor gebruik in verschillende media, zoals een logo of huisstijl.

Wilt u meer meer rendement uit uw website te halen?

Neem vrijblijvend contact op. Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de wensen te bespreken.