Onderhoud & Beheer

onderhoud &
Beheer

Elke website vraagt onderhoud.

 

Het onderhoud en beheer van een website kan lastig zijn. Tijdgebrek is een veel voorkomend probleem voor ondernemers voor het niet bijwerken van een website. Wij helpen graag met het beheren en onderhouden van uw website, zodat deze up-to-date blijft.

Om veroudering te voorkomen moet de inhoud tijdig bijgewerkt worden. Als u goed gevonden wilt worden zult u regelmatig iets nieuws moeten publiceren en is aandacht nodig voor social media en marketing. We zorgen voor het bijwerken van content, zoals teksten en afbeeldingen, zodat uw website actueel blijft.

Om een website goed te laten functioneren moeten onderdelen van uw website regelmatig worden bijgewerkt. Wij bieden ondersteuning bij het updaten van uw website en de plug-ins hiervan, zodat hackers buiten de deur blijven!

Wij krijgen als webbouwer steeds vaker het verzoek om herbouw of overname van het onderhoud van een website omdat de huidige webbouwer stopt met zijn werkzaamheden. Bent u opzoek naar een webbouwer die het beheer van de website kan overnemen, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u ook uw website door ons laten beheren?

Neem vrijblijvend contact op. Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de wensen te bespreken.