Online Marketing

Online marketing

Online marketing is een verzamelnaam voor alle vormen van marketing waarbij u het internet inzet. Van een online advertentie voor uw webshop tot optimale vindbaarheid in zoekmachines.

Alles is er op gericht om uw bedrijf online zo sterk mogelijk te maken. Want zoals u weet, is het internet een uitstekende plek om nieuwe klanten te werven.

Wij bieden u een compleet pakket aan online marketing mogelijkhede dat wij helemaal afstemmen op uw wensen. Zo is altijd de eerste vraag die wij stellen: wat wilt u bereiken? Stel uzelf daarom ook die vraag. Wanneer wij dat weten, stellen wij een online marketingplan samen dat precies aansluit op uw organisatie. Zo haalt u het optimale resultaat uit uw online marketing.

Marketing diensten

Social media

Sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn etc. versterken niet alleen uw online aanwezigheid, maar zijn mits goed ingezet een ideaal medium om met uw toekomstige en bestaande klanten te communiceren. Denk hierbij aan het meedelen van nieuws, promoties, een productlancering. Het inzetten van social media als een verlengstuk van uw online strategie of campagne vereist daarom ook een goede voorbereiding en de nodige ervaring. Bij E-moted bent u aan het goede adres. Wij kunnen u helpen bij het uittekenen van een social media strategie.

Meten is weten

Hoeveel bezoekers komen er op mijn site? En wat doen ze als ze eenmaal op mijn site zijn? Hoe komen ze op mijn site terecht? Om antwoord op deze vragen te krijgen zult u het gedrag van uw bezoekers moeten meten. Met Google Analytics beschikt u over een gebruiksvriendelijk en marktconform pakket dat alles kan meten wat nodig is. E-moted kan u helpen met de installatie en inrichting van dit pakket.

 

De implementatie en inrichting van Google analytics kan al vanaf €99,-

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren is een manier om uw potentiële klanten te bereiken. De advertenties verschijnen meestal bovenaan de organische zoekresultaten, en in een kolom aan de rechterkant. Dit systeem van adverteren op zoekmachines wordt ook wel Adwords of SEA genoemd, naar het Engelse search engine advertising. Er zijn veel mogelijkheden om uw product op een slimme en innovatieve manier onder de aandacht te brengen.

 

Wilt u vrijblijvend informatie over zoekmachine adverteren, neem dan contact op met ons

E-mail marketing

E-mailmarketing is meer dan alleen een nieuwsbrief. In contact blijven met mensen uit uw klantenkring en mensen die eerder zaken met u hebben gedaan. Wij helpen u om eenmalige of periodieke e-mailcampagnes te integreren in uw marketingstrategie. Bij onze klanten zetten we MailChimp in om hun email marketing te verbeteren. Resultaten zijn conversie optimalisatie, professionelere communicatie en een groter bereik.

 

Wilt u meer infomatie over e-mail marketing, Wij bespreken graag met u de mogelijkheden

Wilt u ook het maximale uit uw online strategie halen?

Neem vrijblijvend contact op. Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de wensen te bespreken.