Website optimalisatie

Website optimalisatie

Beschikt u momenteel over een website maar heeft u het gevoel dat u nog niet het maximale uit de website weet te halen? Dan is website optimalisatie voor u de oplossing. Iedereen komt weleens website tegen waar van hij denkt, 'dat kan beter'. Misschien heeft u ook wel twijfels of vragen over de effectiviteit uw eigen website.

  • Vind de bezoeker de juiste informatie op mijn website?
  • Worden de diensten of producten nog wel effectief gepresenteerd?
  • Is mijn website geschikt voor mobiele telefoons?
  • Is mijn website wel snel genoeg?

Concrete informatie

Het is belangrijk dat de bezoeker de gewenste informatie zo snel mogelijk vindt. Een website moet dus duidelijk en intuïtief zijn, het is belangrijk dat de gebruiker niet te veel hoeft te klikken en begrijpt hoe hij de juiste informatie op de website vind. E-moted kan u helpen bij optimaliseren van uw website zodat uw bezoeker de juiste informatie vind.

Presentatie

De wijze hoe u zich presenteert op het internet heeft een grote impact op uw bezoekers en het aantal conversies via uw website. Als u de kennis zelf niet in huis heeft om de mogelijkheden van het internet maximaal te benutten, dan biedt E-moted uitkomst.

Responsive design

Een website die ook geschikt is voor mobiele telefoons of tablets wordt steeds belangrijker omdat meer en meer mensen het internet bezoeken met een mobiele telefoon of tablet. Een steeds meer toegepaste techniek om webpagina's mobiel vriendelijk te maken is responsive design. Het voordeel hiervan is dat met één website voor alle media kan worden volstaan.

snelheid

Websites die traag zijn ranken niet alleen minder hoog in Google, maar zorgen ook voor heel wat frustraties bij bezoekers en mogelijke klanten. Wij kunnen met diverse aanpassingen helpen de laadtijd van uw website te versnellen.

Wilt u meer meer rendement uit uw website te halen?

Neem vrijblijvend contact op. Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de wensen te bespreken.